A sógoroknak helyén van az eszük!

Az Osztrákok teljesen kiakadtak – ha kell szétzúzzák a Orbán álmát!

Ha nekünk nem is, a sógoroknak helyén van az eszük!

Az osztrák kancellár, Christian Kern bejelentette, hogy megtámadja az Európai Unió engedélyét, amelyben az oroszok által finanszírozott Paksi bővítést jóváhagyták – írja a portfolio.hu

Az osztrák kancellár, Christian Kern bejelentette, hogy megtámadja az Európai Unió engedélyét, amelyben az oroszok által finanszírozott Paksi bővítést jóváhagyták – írja a portfolio.hu 

“Erőteljesen elutasítom a paksi atomerőmű bővítését “- olvasható a kancellár által kiadott közleményben.”Még az Európai Bizottság is levonta a következtetést tanulmányában, hogy az atomerőmű soha nem lesz nyereséges” – teszi hozzá.

Kern nem árulta el, mikor nyújtja be a keresetet az Európai Bíróságra, de azt igen, jogászai már dolgoznak az ügyön. Az Európai Bizottság korábban engedélyezte Paks 2 megépítését, mivel Magyarország elkötelezte magát, hogy a piaci verseny torzulását limitálja.
A kifejezetten atomellenes Ausztria már az engedély megadásakor elítélte a lépést. A mostani bejelentés épp most, két nappal a vasárnapi választások előtt érkezett.

Hivatkozás: Balra magyar

Kapcsolódó cikkek

Már a Volánbusz is csak Sorosozni tud – miközben éhbérért dolgoznak a túlórában úszkáló buszvezetők!

Rubóczki Tamás

Róna Péter: Az európai bérekről

O.L.K.T.

Az erdélyi és vajdasági magyarok mind a Fideszre szavaztak!

O.L.K.T.

Hozzászólok