Sneider Tamás Jobbik elnök arra buzdította a jelenlévőket, csatlakozzanak a Kossuth téri tüntetésekhez – ma nem szabad hazamenni! (Élő)

0

A Kossuth térről vonult a szimpatizánsokkal együtt Jobbik-frakció a Sándor palotához, hogy meggyőzzék Áder Jánost, ne írja alá a rabszolgatörvényt. A menet útba ejtette a Lánchidat, amit rövid időre teljes szélességében le is zártak. A menetben felszólaló jobbikosok szerint „ilyen mocskokkal” – mármint a rabszolgatörvényt megszavazókkal – nincs közös haza. Elmondásuk szerint a Fidesz ki akarja árusítani a kétkezi munkásokat a multiknak.

 

Csatlakoznak a képviselők a Kossuth téren tüntetőkhöz! Élőben a Mércén!

Gepostet von Mérce am Mittwoch, 12. Dezember 2018

 

A Sándor palotánál petíciót adtak át a köztársasági elnöki hivatalnak. A villámtüntetés lezárulta után Sneider Tamás Jobbik-elnök arra buzdította a jelenlévőket, csatlakozzanak a Kossuth téri tüntetésekhez.

Ma nem lehet feladni, nem lehet hazamenni!

– hangzott el.

A Kossuth téren körülbelül 6-700 ember van jelenleg, akik között megindult a szervezkedés: hoznak sátrakat, ételt, forró teát, és maradnak a téren. Délután 4-re a Momentum is tüntetést szervez a Kossuth térre, így várhatóan többen is kint lesznek a délutáni-esti órákban.

A baloldali ellenzék képviselői és civilek tiltakoznak a Kossuth téren a rabszolgatörvény ellen. Élőben a Mércén! Szöveges közvetítésünk a linken: https://merce.hu/2018/12/12/ellenzeki-kepviselok-foglaltak-el-a-parlamenti-pulpitust-a-rabszolgatorveny-vegszavazasarol-percrol-percre/

Gepostet von Mérce am Mittwoch, 12. Dezember 2018

A Jobbik a Sándor palota elé vonult, ahol a képviselők beszédeket mondanak.Percről percre cikkünket itt olvashatjátok: https://merce.hu/2018/12/12/ellenzeki-kepviselok-foglaltak-el-a-parlamenti-pulpitust-a-rabszolgatorveny-vegszavazasarol-percrol-percre/

Gepostet von Mérce am Mittwoch, 12. Dezember 2018

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!