Simonka vs. Czeglédy

0

A büntetőeljárási törvény szerint az, akivel szemben tíz évnél nem súlyosabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény miatt van folyamatban eljárás, legfeljebb három évig tartható letartóztatásban (előzetesben, ítélet nélkül). Ezután szabadlábra kell helyezni vagy – ha a letartóztatás törvényi feltételei változatlanul fennállnak – el kell rendelni a bűnügyi felügyeletét.

Simonka György, a fidesz országgyűlési képviselője ellen augusztusban emeltek vádat. A Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot simonka és 32 társa ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügyészség 8,5 évet kért simonkára, Bróker Marcsi 3 évet ült előzetesben, mert őt is tíz évnél kevesebbre lehet majd büntetni.

Simonka miért nincs előzetesben?! Mert ha nem jár be a parlamentbe szavazni, akkor orbánéknak nincs meg a kétharmaduk?

Miért nem hajt arra az ellenzék, hogy simonkát és a hozzá hasonló fideszeseket lecsukják?

Emlékszünk még, mennyit hajkurászták polték Czeglédyt? NE LEGYETEK MÁR ENNYIRE NYUSZIK!

Forrás. Szikra Gy.

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!