Simicska nyerni fog?

Simicska nyerni fog?

Sokáig úgy véltük, hogy a Simicska-Orbán párharc sima Simicska győzelmet hoz, hiszen mindenki várta hogy a volt fideszes pénztárnok kijátsza a titkos kártyáit miután Orbán megvonta tőle bizalmat. Városi legendák keltek szárnyra arról, hogy milyen kártyái lehetnek a volt kollégiumi társnak, de ezek a kártyák valahogy elmaradtak, majd valahol el is veszek. De hogy ez ne legyen ilyen sima ügy, Orbán az összes politikai gazdasági erejét bevetette, hogy még halvány reménye se legyen Simicskának a visszavágásra. Orbán szinte teljesen kisemmizte Simicskát, aki a hangos mérgelődésén kívül mást nem tehetett és ezen időszak alatt hangoztatta el az azóta szlogenné vált kirohanásáta az “Orbán egy geci”.

Mindenki számára világossá vált, hogy Simicska ezt csatát elvesztette. De úgy tűnik, hogy ez a csata nincs lefutva. Egyre csak terjed az a szlogenné vált kijelentése, hogy “Orbán egy geci”. Már szinte nincs olyan formátum ahol a szlogenné vált O 1 G  ne lenne látható, olvasgató.

Lehet hogy az  “Orbán egy geci” mégis nyerni fog és ez lesz Orbán veszte? Nem tudjuk még, de úgy tűnik, hogy Simicska ezzel a kijelentésével okoz jó néhány kellemetlen pillanatot Orbánnak ami akár a veszte is lehet. Úgy legyen!

Kapcsolódó cikkek

Szavazz! Van-e még atombombája Simicska Lajosnak Orbán Viktor ellen?

Rubóczki Tamás

Fideszesek! Mikor veszitek észre, hogy Orbán csúnyán átvert benneteket?

O.L.K.T.

Ingeborg Graessle: Az Európai Unió megindítaná a korrupció miatt Magyarországgal szemben a 7. cikkely szerinti eljárást az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának elnöke!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!