Simicska letétbe helyezte videós atombombáját!

A Népszava információi szerint Simicska Lajos letétbe helyezte videós atombombáját.

Videóra vett egy hosszú monológot, amelyben kiteregeti a szennyest Orbánról, Garancsiról, Mészárosról és a Fidesz-KDNP-ről.

Mint a 24.hu idézi, a Népszava a pénteki számában arról ír Simicska Lajos üzletember munkatársaira hivatkozva, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel kibékíthetetlenül összeveszett vállalkozónak van még egy húzása a kormányfővel szemben.

Mint írták, Simicska videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy

ha velem bármi történne

kerüljön az anyag nyilvánosságra – állították a lap forrásai.

 

Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, hogy mivel járna, ha ez kikerülne – fogalmazott a Népszavának az üzletember egyik munkatársa. Tehát Simicska letétbe helyezett videofelvétellel védi magát Orbánnal szemben.

 

 

olkt.hu/nepszava.hu


Kapcsolódó cikkek

Vadai Ágnes: Pintér Sándor fosik!

Rubóczki Tamás

Pálffy Ilona élő adásban égett szénné! (Videó)

Rubóczki Tamás

Igyál sört, rúgjál be és szavazz a Fideszre

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!