Simicska legendás története véget ért…

Bedobta a törülközőt az oligarcha.

„Üzlettársi kivásárlás a Simicska-érdekeltségeknél” címmel adott ki történelmi jelentőségű közleményt szerdán Nyerges Zsolt.

Simicska Lajos legrégebbi üzlettársa ebben bejelentette, idézzük:

„Dr. Nyerges Zsolt megvásárolja dr. Simicska Lajos és családja saját és közös tulajdonában lévő építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit.
A kivásárlásra annak figyelembevételével kerül sor, hogy dr. Nyerges Zsolt az érintett cégek egy részében tulajdonostárs, mások irányításában pedig vezető tisztségviselőként vett részt”.

A közlemény szerint a szükséges versenyhivatali eljárásokat a Gazdasági Versenyhivatal eljárásrendjének megfelelően megindították, viszont a szerződések tartalma, a vételár és az üzlettársi kivásárlás egyéb részletei szigorú üzleti titkot képeznek, amelyet a felek akarata szerint nem hoznak nyilvánosságra.

A szolnoki Nyerges Zsolt régóta Simicska Lajos legbizalmasabb üzlettársa. Sokáig ő volt a Közgép Zrt. vezérigazgatója is. A cég éléről egy éve távozott, de tulajdonosként megőrizte pozícióját a vállalkozásban.

Nyerges a 2015-ös G-nap után is megőrizte pozícióit.

Meglepetést keltett, amikor 2016 áprilisában, a szolnoki futballstadion átadóján Nyerges és Orbán már közösen mutatkoztak.

 

olkt.hu/444.huKapcsolódó cikkek

Novák Katalin szénné égett, csődöt mondott: gyorsuló ütemben fogy a magyar

O.L.K.T.

Kiszivárgott információk: Orbán csalva nyerte meg a választásokat!?

Rubóczki Tamás

Szabó Tímea: “A Fidesz megszegte az esküt, ezért méltatlanok minden posztra!”

O.L.K.T.