Simicska Lajos: A Fideszben egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal volt dolgom

0

Simicska Lajos ma saját lapjában, a Magyar Nemzetben közleményben reagált a kormányközeli médiát hétvégén elárasztó cikkekre, amelyek szerint a milliárdos a Jobbik után az LMP-t is felvásárolta.

A 23.hu emlékeztet: a nagy elhatározás előzménye az volt, hogy a Habony Árpád-féle Ripost a hétvégén paparazzi-fotókat készített Fortuna Szálloda- és Étteremhajónál, ahol Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Vona Gábor, a Jobbik elnöke találkozott. A  lap konklúziója szerint az egyeztetést Simicska emberei szervezték meg, és ugyanott osztották ki Hadházynak az LMP-re vonatkozó azonnali Simicska-instrukciókat is.

Fotó: Youtube

„Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem” – írta keddi közleményében Simicska. Hozzáfűzte: „Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy

egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.”

– írta Simicska Lajos.

Forrás: 168 óra

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!