Simicska atombombája!

Legtöbben Simicska Lajostól várjak a Fidesz elleni atombombát, miközben lehet már felrobbant, csak a hatalmas robbanás helyett lassú tűzön égeti fel a kormánypártot.

Az Elios ügy lehet Simicska Lajos egyik aduásza, de nem zárható ki, hogy még a következő napok is hozhatnak meglepetéseket a Fideszes körökben.

Nagy a zavarodottság a párt vezetésében, mert senki nem tudja mivel rukkol még elő a “G” nap óta elhíresült volt fideszes oligarcha.

A harc minden bizonysággal dúl, és amennyire Simicska Lajos indulatát ismerjük, tenni fog arról, hogy mégtöbb kellemetlenséget okozzon Orbánéknak.

A vásárhelyi vereség óta a kormányzó párt nem tálalja a helyét, és bár tanácsadók sokasága véleményére hallgatva folytatják a migráns ellenes kampányukat, de ez valószínű már zátonyra futott kísérletezés marad.

Menteni a menthetőt, ‘B’ tervvel rukkoltak elő, és minden idők legnagyobb pénz szórásába kezdtek bele. A költségvetést nem érintő 163 milliárd forintot áldoznak a családok és a nyugdíjasok megvesztegetésére. Ezzel minden bizonnyal a legnagyobb költségvetési csalást követik el, és bízva a győzelemben, ennek az összegnek a hiányát más pénzügyi forrásokból próbálják majd fedezni.

Itt tartunk most.

Április 8-án minden kiderül.

Kapcsolódó cikkek

Lendvai Ildikó szerint vége van a Fidesznek!

O.L.K.T.

“Viktor, a játéknak vége!” – olyan információ látott napvilágot, amely lakattal vethet véget a Fidesz uralmának!

O.L.K.T.

Orbán pofont kapott már a sajátjaitól is!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!