Sheperd: Csak erős gyomrúaknak! Itt van a Sargentini jelentés magyarul!

A Fidesz által elkövetett jogsértések teljes tárháza tárul fel a jelentésben.

Akit érdekel a Sargentini-jelentés az itt találja meg az egész jelentést magyarul.

Csak akkor állj neki elolvasni, ha felkészültél lelkileg arra a mocsokhegyre, amit az EU szakbizottsága tárt fel és ami alapján egy normális demokráciában a kormány (Fidesz) tagjait annyi időre ültetnék le, hogy rájuk rohadjon a műanyag lakat (és akkor nagyon finoman és visszafogottan jelzem, mit éreztem, miközben olvastam)!

Az alábbi linkre csak akkor kattanj rá, ha van időd elolvasni egy olyan bűncselekmény leiratát, amihez csak a háborús tettek foghatók. A jelentés ijesztő részletességgel tárja fel a Fidesz bűneit. Én magam is szinte belerokkantam, mire végigolvastam a dokumentumot és ha képesek vagyunk túllépni a jogi formákon, amik a jelentés komolyságát adják, akkor feltárul a XXI. század egyik legnagyobb és legocsmányabb politikai összeesküvése, amit a Fidesz szőtt a Magyarországgal szemben!

A Sargentini-jelentés PDF formátumban itt olvasható

szerző.: Juhász Zoli

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A Tesco az első multi aki nemet mond a rabszolgatörvényre.

H Miklós

Patkány invázió Budapesten.

H Miklós

A kormány megint tájékoztat, Soros, migráns, Brüsszel.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!