Seres Mária a közpénz trükköző!

A Partizán tavasszal tényfeltáró videóban mutatta be, hogy Seres Mária és a férje a pártjaikon keresztül választásról választásra hogyan trükközött az ajánlásokkal, és hogyan vett fel több 100 millió forint közpénzt.

2014-ben Kunhalmi Ágnes a budapesti 15-ös választókörzetben 20 592 szavazatot kapott, míg a fideszes jelölt 20 648-at, 56 szavazattal többet. Itt indult el Mészáros Norbert, a Seres Mária Szövetségesei párt jelöltje, aki 316 szavazatot szerzett. Mészáros a Partizán filmjében egy interjún szembesült azzal, hogy talán pont rajta múlt az újabb kétharmad, mert akkor egy mandátummal lett meg az alkotmányozó Fidesz-KDNP többsége.

Gulyás Mártonék most észrevették, hogy Seres Mária ősszel újraindul Mátraverebély polgármesteri pozíciójáért és a Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Csemer Csaba, Seres korábbi hű társa és a rokonsága is nagy számban jelentkeztek képviselőnek. A Partizán szerint így „még az is lehet hogy Seres testületestül gyűri maga alá a települést”.

Kapcsolódó cikkek

Nem vagyok egy Gyurcsány fun, de a leírtak tények!

Rubóczki Tamás

Jól látta már akkor…

O.L.K.T.

Bige László két választást kapott: vagy a börtön, vagy külföldre megy?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!