Semmi szükségük rá, de még mindig gyűjti a Fidesz az aláírásokat.

Miután a Fidesz csak második lett a Jobbik mögött, ami a legalább 20 ezer aláírást tartalmazó ívek leadását illeti, természetesen gőzerővel folytatják a kampányt. A cél már a mozgósítás, Orbán akciótervének, “programjának” támogatása, ami már önmagában egy nagy blama, ugyanis a Fidesz „szlogenje” felér egy beismerő vallomással. Már nyíltan hirdetik, hogy Orbán Viktornak az égvilágon semmilyen programja nincsen, csak a bevándorlás, migránsozás, vagyis a kíméletlen agymosás. Persze a kormánypárti pokolkonyhában pontosan tudják kiknek főznek, ők pedig továbbra is kérdezés és gondolkodás nélkül nyelik mindazt, amit a propagandagyárak kínálnak számukra.

A következő felemelő pillanatokat rögzítő fotók tényleg minden szónál többet mondanak Orbán valódi „akciótervéről”, a Fidesz képviselőinek szolgalelkűségéről, az orruknál fogva vezetett fideszes szavazókról, akiket még az sem zökkent ki az alternatív valóságból, ha éppen uniós támogatást hirdető tábla előtt írják alá habzó szájjal, hogy meg kell állítani Brüsszelt.

Részükről láthatóan rendben van a mértéktelen korrupció, az, hogy az egészségügyi ellátás súlyos hiányosságai miatt évente több tízezer megmenthető honfitársunk hal meg, az oktatás borzasztó állapotának fenntartása pedig az általuk támogatott hatalom érdekeit szolgálja. Támogatják azt is, hogy a munkaerőhiány már minden területen brutális méreteket öltött, ennek átmeneti csillapítását pedig külföldi, ukrán és ki tudja milyen emberek betelepítésével igyekszik megoldani az Orbán-kormány, miközben hazánk az alacsony béreknek, meg főként a pocakos „vezérnek” köszönhetően kivándorlóországgá vált.

Cserébe pedig csak annyit kérnek, hogy félhessenek, gyűlölhessenek, és legyen valaki aki „megvédi” őket a kreált, képzelt ellenségektől.

olkt.hu/ Zsurpubi

Kapcsolódó cikkek

Ez a büdös Rogán figyeltet bennünket!

Rubóczki Tamás

Magyarországon egy terrorszervezet működik, a Fidesz-KDNP!

Rubóczki Tamás

Lipusz Balázs (Hallgatói Szakszervezet): „Lebénítjuk az utakat, lezárjuk a gyárakat, ebben veletek leszünk!”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!