Semjén Zsóti rémálma avagy Magyarország iszlamizálása

Az egésznapi lótásfutástól megfáradt testtel, az estéli imádságtól megtisztult lélekkel tért nyugovóra  Semjén Zsolt miniszterelnök -helyettes a KDNP elnöke. Kinyújtózott, megropogtatta tagjait, aztán fülére húzta a paplant. Egyet-kettőt szusszant, és már aludt is.

A Rémálom

Eddig minden rendben lett volna, ám ekkor jött a borzalom egy rémálom formájában, amelyben eleven valósággá vált az ige, amit hetek óta hirdetett, bár igazán nem hitte, hogy tényleg bekövetkezhet: Soros György ármánykodása iszlám uralom alá vetette Magyarországot. Reggel csapzottan ébredt. Mivel nem tudott szabadulni a rémálomtól, megpróbálkozott azzal, hogy leírja, és így válik meg tőle. Hogy ez sikerült-e, nem tudjuk, minden esetre álljon itt az álom, ahogy Semjén Zsolt előadta.

A határon regisztrálták az érkező migránsokat, de aztán nem foglalkoztak velük, abban a hiszemben, hogy úgyis mennek tovább Nyugatra. Így aztán, mikor észrevették, hogy minden sarkon fegyveres muszlimok ácsorognak, már késő volt.

 

Magyarország iszlamizálása.

A fegyveres erők a Soros György emlőin meghízott szakszervezetek hatására megadták magukat és visszavonultak laktanyáikba, a hivatalokat és fontosabb intézményeket megszállták az iszlám hadak. Főparancsnokuk, Bujase Gembe tábornok-imám felkereste a Parlamentben a miniszterelnököt és a kormány tagjait, hogy puhatolózó tárgyalást folytasson velük az ország jövőjéről és abban vállalt szerepükről. A találkozóról a következőket mondta az iszlám vezérkar és a minisztertanács együttes ülésén:

A magyar kormányfő közölte, hogy, mivel ebben komoly gyakorlata van, számára nem jelent nehézséget áttérni iszlám hitre, a miniszterek és beosztottak pedig követni fogják, a neki fogadott hűségeskü alapján. Probléma csak az állami irányítás szakértelmével lehet, de ez könnyen áthidalható iszlám tanácsadók küldésével.

Az iszlám vezérkar és a kormány a tájékoztatás alapján megállapította, hogy Magyarország vezetésében nincs szükség változtatásra, és utasította Gembe tábornokot, hogy kössön részletes megállapodást Budapesten a hatalom gyakorlásáról. A magyar kormányfő meghozta első intézkedését: a megszálló csapatok atrocitásainak megelőzése szabálysértési bírsággal fenyegetve kötelezett minden 6-78 év közötti nőt az arcot eltakaró fátyol viselésére és eltiltotta a miniszoknyát. A debreceni egyetem rektori tanácsa a népek barátságáért kifejtett tevékenységéért díszdoktori címmel tüntette ki Gembe tábornokot.

Semjén Zsolt felébredt.

Sürgető kérdés a KDNP -hez: jó testületileg hülyének lenni?

 

Hiv: Zárójel

https://zarojel.hu/semjen-zsolt-remalma/

Kapcsolódó cikkek

Lázár azt mondta, hogy az idén télen senkit sem hagynak az út szélén!

Rubóczki Tamás

Kérlek szépen segítsetek megtalálni őket! Kipakolták a házat.

O.L.K.T.

Vágó István: Gyalázat, hogy egy 11 éve elhunyt sportriporter is kapott nemzeti konzultációs kérdőívet.

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!