Semjén Zsolt szerint a Fidesz-KDNP törvénytisztelő és korrekt!

A KDNP felelőssége, hogy visszatérjünk az alapító atyák örökségéhez. Felmutassuk Európa számára, hogy családtámogatási rendszerünk segítségével Magyarországon magyar gyerekek születnek, magyar kultúrával felnőve, és nemzetünk fennmarad

– mondta Semjén Zsolt Tatán.

Kijelentette, az unió az Európai Bizottság hibás politikája következtében „kizökkent a normalitásból”, megtagadta keresztény gyökereit, a nemzeti szuverenitást és a családokat is.

A mostani EU-s bürokrácia kormányzása nem sikeres, mert nem tudták kezelni a gazdasági válságot, nem tudták a briteket benntartani az EU-ban és közben beengedték a migránsokat – sorolta kifogásait a KDNP elnöke.

Emlékeztetett arra, hogy Magyarország volt az egyetlen ország, amelyik megkérdezte saját népét, hogy akar-e bevándorlóországgá válni, kevert népességű országban élni.

Mert demokraták, törvénytisztelők és korrektek vagyunk

– fogalmazott.

A KDNP szerint a tengerbe fulladt migránsokért azok felelősek, akik felelőtlenül idehívták őket. „Az a korrekt álláspont, amit mi mondunk. Ne gyertek, mert nem tudunk és akarunk beengedni titeket, mert meg akarjuk őrizni a saját civilizációnkat és kultúránkat!” – hangoztatta a politikus.

Semjén Zsolt a Fidesz-KDNP-t a magyar történelem és az Európai Unió legsikeresebb szövetségének nevezte, mivel – mint mondta – példa nélküli, hogy három egymást követő parlamenti választást nyertek meg kétharmados többséggel.

Kapcsolódó cikkek

Köszönjük Fidesz, kösz Viktor! Takarodjatok haza! – acélbetétes bakanccsal rúgták a pécsi egyetem diákjait, mert nem magyarul beszéltek egymással

O.L.K.T.

Ez mind a Fidesz holdudvarához tartozik. Így kell kettészakítani egy társadalmat:

H Miklós

Kálmán Olga interjút készített a szókimondó Nagy Blankával!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok