Semjén Zsolt: Pszichiátriai ápolásra szorul az, aki kétségbe meri vonni a kormány családpolitikáját…

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Semjén Zsolt általános-ügyi miniszterelnök-helyettes.

A műsorban pszichiátriai ápolásra szoruló betegeknek nevezte mindazokat, akik bármilyen kételyt képesek megfogalmazni a miniszterelnök és a kormány családpolitikai elképzeléseivel kapcsolatban.

Az apropót Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő nyilatkozata adta. Korózs, aki Bayer szerint „dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében”, azt találta mondani, hogy a kormány családvédelmi tervei, például az, hogy a négygyermekes anyáknak többé ne kelljen szja-t fizetniük, elsősorban a kiváltságosoknak kedvez.

Semjén ezt a kijelentést „coming outként” értékelte, bár talán nem arra gondolt, hogy Korózs Lajos ezzel a kijelentésével bizonyította volna a homoszexualitását. Persze ki tudja, hogy mire gondol Semjén Zsolt, aki szerint amúgy egy képviselőnek a nemzet szolgálata a feladata. Ez pedig nyilván a kormány minden elképzelésének támogatását jelenti, legalábbis szerinte azzal, aki bírálni meri a kormány családpolitikáját, „pszichiáternek kellene foglalkozni”.

„A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság” – fejtegette a nő szerepét Semjén, aki szerint „beteg” az, aki kétségbe fonja, hogy a nőket segíteni kell az anyává válásban, „a természet rendjének való megfelelésben”. Majd búcsúzóul még aberráltnak nevezte Annika Strandhäll svéd minisztert, akinek a nácik hasonló intézkedései jutottak eszébe a magyar kormány új politikájáról.

Forrás és további részletek:http://www.fuggetlennemzet.hu/reszletek.php?id=7806&fbclid=IwAR1bmPiFq5ZQfecJdNh9dXNCD6RqJ9nE9A6OvTtovRd9Z5zRP_ExbzpKIq0

Kapcsolódó cikkek

Völner a mi pénzünket adja fel Orbánnak Soros ellen!

Rubóczki Tamás

Juszt László: Lajos, Te arany szájú

O.L.K.T.

Így kampányol a Fidesz! Felfüggesztették az egyik legnagyobb ellenzéki oldal működését

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!