Semjén Zsolt egy ostoba, álkeresztény potentát!

Istenem, milyen sanda, álnok, ostoba mondat. Semjén Zsolt a Magyar Diaszpóra Tanács ülése után kifejtette, hogy a magyar kormány nemzetpolitikája olyan, mint Izraelé.

“Izrael is kiáll minden állampolgára mellett, és minden zsidó pontosan tudhatja, hogy van egy ország, ahová hazamehet: Izrael.”

Ami mögötte van:

1. A miniszterelnökhelyettes meggyőződése, hogy az ő nemzetpolitikájukat bírálók a liberális összeesküvés részesei, s mint ilyenek, nyilván zsidók vagy zsidóbérencek. (Ezért szoktak a “biboldó, bibsi” mintájára libsikről beszélni.) Azt találta tehát a majd őket leginkább megsemmisítő érvnek, hogy a magyar kormány csak Izrael példáját követi. Na, erre varrjatok gombot, libsik! Nektek már a zsidó állam se jó?
2. Ezek szerint minden zsidó igazi hazája Izrael. Nem itthon van itthon, hanem oda mehet haza. Ezt szokták a Semjénnél kevésbé finom lelkek így megfogalmazni:

“Zsidók, menjetek haza!”

Szerző. Lendvai Ildikó volt szocialista alelnök.

Kapcsolódó cikkek

Botrány: Az MTVA 94 feljelentést tett az “agresszív” ellenzéki képviselők miatt!

Rubóczki Tamás

Óriási botrány kerekedett Handó Tünde hivatalában!

Rubóczki Tamás

Látlelet az elmúlt kilenc évről

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!