Sehol egy menekült se, de fél évvel meghosszabbították a “migrációs válsághelyzetet”- a Fidesz féle riogatás tovább folytatódik!

1

Választás elötti lakosság riogatás vagy szimplán csak Bakondi féle össze-vissza hazudozás a lényeg! A pénteki Magyar Közlönyben írta meg, hogy a Fidesz-KDNP kormány újabb fél évvel, 2018. szeptember 6-ig meghosszabbította a

“tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet Magyarországon”.

Erre a rendelkezésre hivatkozva két és fél éve fokozott rendőri ellenőrzés van az országban amiről már tegnap is írtunk itt az OLKT-n, a lényege az, hogy bárkit bárhol indoklás nélkül igazoltathatnak a rendőrök. Az Országos Rendőr-főkapitányság migránsstatisztikája eközben azt mutatja, hogy 2017 végére drasztikusan visszaesett az illegális migrációhoz kapcsolódó jogellenes cselekmények száma Magyarországon. Hát nem érdekes? A közzé tett adatokból jól látszik: évtizedes mélypontra süllyedt a migránsok száma a magyar-szerb határon, még 2010-ben is kétszer annyian próbáltak bejutni az országba, mint 2017-ben. Józan ésszel tehát semmi nem indokolja a válsághelyzet meghosszabbítását, de persze politikai okokból a Fidesz nem hagyhat alább a migráns őrületből. Hiszen Orbánék 2015 óta a teljes elmebaj politikájukat a migránsellenes hergelésre és a lakosság megfélemlítésére tették fel, a kampányban ebből visszatáncolni felérne egy beismerő vallomással. Így tehát maradunk a teljesen irracionális elmebajban. Emlékeznek még remélem arra, hogy a választásokig akár 1,5 millió menekült is érkezhet Szudánból, Irakból és Szomáliából a magyar-szerb határra. Ezt kb három hete Bakondi György Orbán belbiztonsági főtanácsadója adta elő élő egyenes adásban a Fidesz propaganda csatornáján. Hát akkor várjunk.

 

(OLKT)