Sehol egy menekült se, de fél évvel meghosszabbították a “migrációs válsághelyzetet”- a Fidesz féle riogatás tovább folytatódik!

Választás elötti lakosság riogatás vagy szimplán csak Bakondi féle össze-vissza hazudozás a lényeg! A pénteki Magyar Közlönyben írta meg, hogy a Fidesz-KDNP kormány újabb fél évvel, 2018. szeptember 6-ig meghosszabbította a

“tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet Magyarországon”.

Erre a rendelkezésre hivatkozva két és fél éve fokozott rendőri ellenőrzés van az országban amiről már tegnap is írtunk itt az OLKT-n, a lényege az, hogy bárkit bárhol indoklás nélkül igazoltathatnak a rendőrök. Az Országos Rendőr-főkapitányság migránsstatisztikája eközben azt mutatja, hogy 2017 végére drasztikusan visszaesett az illegális migrációhoz kapcsolódó jogellenes cselekmények száma Magyarországon. Hát nem érdekes? A közzé tett adatokból jól látszik: évtizedes mélypontra süllyedt a migránsok száma a magyar-szerb határon, még 2010-ben is kétszer annyian próbáltak bejutni az országba, mint 2017-ben. Józan ésszel tehát semmi nem indokolja a válsághelyzet meghosszabbítását, de persze politikai okokból a Fidesz nem hagyhat alább a migráns őrületből. Hiszen Orbánék 2015 óta a teljes elmebaj politikájukat a migránsellenes hergelésre és a lakosság megfélemlítésére tették fel, a kampányban ebből visszatáncolni felérne egy beismerő vallomással. Így tehát maradunk a teljesen irracionális elmebajban. Emlékeznek még remélem arra, hogy a választásokig akár 1,5 millió menekült is érkezhet Szudánból, Irakból és Szomáliából a magyar-szerb határra. Ezt kb három hete Bakondi György Orbán belbiztonsági főtanácsadója adta elő élő egyenes adásban a Fidesz propaganda csatornáján. Hát akkor várjunk.

 

(OLKT)

Kapcsolódó cikkek

Csányi Sándor, Garancsi István és Hernádi Zsolt mocskos ügyletei!

O.L.K.T.

Orbánék bevezettek egy olyan adót amiből egy év alatt egy büdös fillér bevétel sem volt

O.L.K.T.

A Fidesz lemodellezte a szocializmus legnagyobb hibáit a magyar fociban, és elbukott

O.L.K.T.