Sebestyén Balázs: “Milyen gané az MTVA…”

0

A Rádió1 hétfő reggeli műsorában Sebestyén Balázs is megemlékezett a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról és szóba kerültek az MTVA székházban történtek is.

A műsorvezető kemény mondatait a comment.blog.hu gyűjtötte ki.
Balázs az első megszólalásban jelzi, hogy hallotta/látta Szél Bernadett élőzését, és megjegyzi, hogy az nem világos, hogy leadták-e az ellenzéki képviselők öt pontját a tévében.

Mert azt tudom, hogy felolvasták és felvették, a köztévé kamerája, milyen kedvesek, hogy közpénzből megtették, hiszen abból élnek, amit mi fizetünk.

Aztán kis kitérő után megint előkerült az MTVA székház előtti tüntetés, a hallhatók szerették volna, ha behívják a műsorba Szél Bernadettet, mire Balázs azt mondta, hogy nem politikai műsort csinálnak, ezt ne kérjék rajtuk számon.

Minisztereket és képviselőket mi soha nem hívunk közvetlenül. Nem tudjuk Szél Berniéket felhívni, hogy vonuljanak az MTVA székházától a Rádió1 székházáig. Megvan a véleményünk a dologról, higgyétek el, meg arról is, hogy milyen gané az MTVA… El is fogom mondani, ha még egy kicsit többen felkelnek.

Egy kifakadásában a műsorvezető azt nehezményezte, hogy az MTVA-tól híreket átvevő Rádió1 hírblokkjában egy büdös szó nem esett a tüntetésekről, és beszólt, hogy valaki szóljon már a hírszekesztőnek, hogy tegye be a tüntetés tényét.

Azért azt el lehet mondani két mondatban, hogy volt tüntetés. Megint nem volt benne a hírekben. Ennyire ne legyünk fososak. Nem kell beszarni gyerekek.

Aztán tovább ment, mintha nem lenne holnap, és egy kormány csöcsén csüggő médiumtól szokatlanul kritikus hangot ütött meg, amikor a székházban történtekre reflektált.

Jogi kérdés, hogy kinek van joga mit csinálni. Mentelmi joga van a képviselőnek, de te egy székházon belül vagy, amit biztosítanak fegyveres őrök, ez innentől kezdve jogászkodás, hogy Hadházy fekszik a földön, kirakják vagy nem rakják. Ebből látszik, hogy mennyire be vannak szarva, és hogy senki nem mer önálló döntést hozni, és mindenki hogy fél.

A végére pedig azt is odabökte, hogy

a közszolgálatban két hazug szó van, a köz meg a szolgálat, a seggnyalás jobb lenne.

 

 

Forrás: comment.blog.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!