Schobert Norbi 100milliós autót vett magának

“Új szerelem és limitált, mint a Feleségem” ezt írja a fittnes guru a közösségi oldalán.

De nézzük csak milyen autóról van szó?

Mercedes 2014 szeptemberében leplezte le kétüléses sportkupéját, a Mercedes-AMG GT-t, amelyből tavaly év végén érkezett meg a legsportosabb, GT R Pro változat.

Az AMG GT3 és GT4 versenyautók által inspirált GT R Prót kifejezetten pályahasználatra optimalizálták, az alap GT R-hez képest módosították többek közt a futóművet, a padlólemezt és az aerodinamikai szettet. Ezeknek köszönhetően az új kocsival nemrégiben

A Mercedes 2014 szeptemberében leplezte le kétüléses sportkupéját, a Mercedes-AMG GT-t, amelyből tavaly év végén érkezett meg a legsportosabb, GT R Pro változat.

Az AMG GT3 és GT4 versenyautók által inspirált GT R Prót kifejezetten pályahasználatra optimalizálták, az alap GT R-hez képest módosították többek közt a futóművet, a padlólemezt és az aerodinamikai szettet. Ezeknek köszönhetően az új kocsival nemrégiben futottak egy 7.04.632-es kiváló kört a Nordschleifén.

Az 585 lóerős és 700 Nm-es 4 literes biturbó V8-as motorral szerelt GT R Pro nem szerepel a gyártó hazai konfigurátorában. A GT R Prónál a Nordschleifén 6 másodperccel lassabb GT R hazai alapára 58 millió forint, ilyet állított be a garázsába idén tavasszal a Dózsa György úti balesetben érintett M. Richárd.

A mindössze 750 példányban gyártandó Mercedes-AMG GT R Pro német alapára 211 701 euró, vagyis átszámítva mintegy 70 millió forint. A kocsi 3,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100-ra, a végsebessége 318 km/h. 

Szegény Norbit sajnáljuk, hogy csak ilyen szerénységre telik tőle!

Kapcsolódó cikkek

Döbbenet! Ezt nézd meg! Bécsben ilyen egy kórház

O.L.K.T.

Jakab Péter ismét nekiment Orbánnak

O.L.K.T.

Orbánék megint hazudtak! Hétszer annyi pénzt adott az unió határvédelem mint ahogy azt állítják

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!