Schmitt Pál miatt meg kell ismételni az elmúlt 9 évet

Ha kiderül, hogy Schmitt Pál doktorátusa érvénytelen, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket. Érvénytelen lehet az Alaptörvény, a NENYI és az újévi beszédek. Kezdhetjük elölről.

Dr. Trajmcsik Frigyes alkotmányjogász tollából érdekes elemzés jelent meg az eheti Fülesben. (Az írás a 4. oldalon lévő „Plusz egy vicc” rejtvény megfejtésében, az „Este hazajön a férj, és a meztelenül találja a feleségét, majd így szól …” feladványnál találtható meg). Dr. Trajmcsik szerint lehet, hogy az elmúlt két évet teljes egészében meg kell ismételni, és elképzelhető, hogy tulajdonképpen még mindig Bajnai Gordon a miniszterelnök.

Az alkotmányjogász mindezt arra alapozza, hogy ha Schmitt Pál tényleg nem doktor, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket, vagyis azok érvénytelenek. „Akkor még talán védhető lenne a dolog, ha a köztársasági elnök „Dr? Schmitt Pál”, vagy „Dr 😉 Schmitt Pál” néven írja alá. Így viszont érvénytelen, mint egy többször kiradírozott olasz rejtvény” – írja a professzor, aki főleg keresztrejtvény és sudoku feladványok formájában publikálja nézeteit.

Ha meg kell ismételni az elmúlt kilenc évet, az azt jelenti, hogy például mindenkinek a pénze továbbra is magánnyugdíj pénztárakban van, van még független alkotmánybíróság, Deutsch Tamás pedig még nem faszozta le Thomas Meliát, és minderről a Klubrádió számol be.

 

 

 

Forrás: hircsarda.hu

Kapcsolódó cikkek

Ellenszélben Orbán Viktor sem bírja sokáig

O.L.K.T.

De hová tünt a díszcigányunk, aki hamarabb diplomázott mint érettségitett…Valójában egyik sincs meg neki, csak a Viktor.

O.L.K.T.

Visszataszítóbb, undorítóbb és fölényeskedőbb mint eddig bármikor. Hol van már a szerénység?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!