Schmitt Pál miatt meg kell ismételni az elmúlt 9 évet

0

Ha kiderül, hogy Schmitt Pál doktorátusa érvénytelen, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket. Érvénytelen lehet az Alaptörvény, a NENYI és az újévi beszédek. Kezdhetjük elölről.

Dr. Trajmcsik Frigyes alkotmányjogász tollából érdekes elemzés jelent meg az eheti Fülesben. (Az írás a 4. oldalon lévő „Plusz egy vicc” rejtvény megfejtésében, az „Este hazajön a férj, és a meztelenül találja a feleségét, majd így szól …” feladványnál találtható meg). Dr. Trajmcsik szerint lehet, hogy az elmúlt két évet teljes egészében meg kell ismételni, és elképzelhető, hogy tulajdonképpen még mindig Bajnai Gordon a miniszterelnök.

Az alkotmányjogász mindezt arra alapozza, hogy ha Schmitt Pál tényleg nem doktor, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket, vagyis azok érvénytelenek. „Akkor még talán védhető lenne a dolog, ha a köztársasági elnök „Dr? Schmitt Pál”, vagy „Dr 😉 Schmitt Pál” néven írja alá. Így viszont érvénytelen, mint egy többször kiradírozott olasz rejtvény” – írja a professzor, aki főleg keresztrejtvény és sudoku feladványok formájában publikálja nézeteit.

Ha meg kell ismételni az elmúlt kilenc évet, az azt jelenti, hogy például mindenkinek a pénze továbbra is magánnyugdíj pénztárakban van, van még független alkotmánybíróság, Deutsch Tamás pedig még nem faszozta le Thomas Meliát, és minderről a Klubrádió számol be.

 

 

 

Forrás: hircsarda.hu