Sas József drámai bejelentést tett

# # #
# # # #

Annyira gyenge volt, hogy alig bírt kiszállni a taxiból.

Minden előadását lemondta, idén már biztosan nem lép színpadra Sas József – írja a Blikk.

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója januárban tölti be a 80-at. Ebből az alkalomból állította össze a Nyolcvan című műsorát, amelyből tizenegy előadást hirdettek meg. A jövő vasárnapi premier előtt azonban az összeset le kellett mondani.

Az utóbbi időben betegeskedő Sas pénteken már annyira gyengének érezte magát, hogy komoly döntést kellett hoznia.

Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból. Már az előző próbákon is fáradékonynak látszott, méregette a vérnyomását, néha bizony magas volt. Veszélyes az ilyesmit semmibe venni egy sztrók miatt

– mesélte a lapnak Heller Tamás, aki szintén szerepel az új kabaréban.

A pénteki próba után Sas lemondta a fellépéseket, és egy 30 másodperces, rövid időre a közösségi oldalán is feltöltött  videóüzenetben bejelentette: 2018-ban már nem lép színpadra, így a szilveszterre tervezett két show is elmarad.

Sajnos, nem vagyok jól, és most az első az egészség

– erősítette meg a lap információit Sas József, aki az állapotáról nem akart bővebben beszélni.

Ám a rajongóknak a szilveszteri Sas kabaré miatt nem kell aggódniuk, a művész hagyományos műsora nem marad ki az ATV adásából.

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok”

– árulta el a művész.

Saját bevallása szerint élete értelme, hogy mosolyt csaljon a közönség arcára az utolsó mohikán, aki még igyekszik életben tartani a klasszikus kabarét. Most mégsem lesz koccintás és tortázás a színpadon, Sas párja, a több mint negyven éve feleségül vett Zsuzsa nem engedi, hogy a komikus túlterhelje magát a munkával.

 

Szerző: Startlap

Kapcsolódó cikkek

Szanyi Tibor: Tiszta Szovjetunió!

Rubóczki Tamás

Miattuk szégyellem, hogy magyar vagyok, avagy vissza a feudalizmusba…

O.L.K.T.

Újra felrajzolták a hóba a debreceni egyetem elé az O1G-t!

Rubóczki Tamás