Salvini lassan börtönbe megy, de előtte Orbán még gyorsan elmegy hozzá parolázni!

0

Többek közt Orbán Viktorral és Matteo Salvinivel hirdetnek Facebookon egy római konferenciát Isten, Becsület, Haza: nemzeti konzervativizmus címmel.

Az eseményt február 3-4-én rendezik, tehát pont azon a két napon, amikor az Európai Néppárt tartja a kongresszusát Brüsszelben.

A Fideszt már a tavaly novemberi, Zágrábban tartott kongresszusra sem hívták meg, és valószínűleg a mostanira sem, így vélhetően nem kellett szabadon tartania a dátumokat.

Orbán Viktor miniszterelnök – aki beszédet is fog mondani – ezt a két napot olyan arcokkal tölti, mint a szélsőjobboldali Matteo Salvini és Giorgia Meloni, vagy Yoram Hazony konzervatív izraeli filozófus, A nacionalizmus erénye című könyv szerzője.

A Rómában tartott kongresszus egyik szponzora egyébként a Danube Institute, melynek elnöke, John O’Sullivan is részt vesz a rendezvényen.

via. Il Messaggero

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!