Sallert kapott a Fidesz: Az ország 71 százaléka ellenzi a határon túliak szavazati jogát!

A Republikon Intézet felmérését a 24.hu közölte csütörtökön.

A Demokratikus Koalíció október végén indított nagyszabású aláírásgyűjtést, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak a magyarországi választásokon. Gyurcsányék azzal érveltek az akciójuk mellett: Aki nem viseli a döntése következményét, az ne szóljon bele az itt élők sorsába. Emlékezetes, a 2006-os kampányban maga Mikola István kotyogta ki (emlékeztető videó itt!), hogy a Fidesznek csak hatalmi céljai vannak határon túli magyarokkal: velük “20 évre bebetonozhatják” magukat. A Republikon Intézet most felmérte, hogyan viszonyulnak a határon belül élők a kérdéshez:

eszerint a lakosság

71 százaléka ellenzi a határon túliak szavazójogát,

közülük 40 százalék ha tehetné, el is venné azt. A külhoniak szavazójogával csak 21 százalék ért egyet, 8 százalék pedig nem tudja/nem válaszolt. Mindeddig egyedül a DK állt bele a szavazójog megvonásának kérdésébe. A többi ellenzéki párt maszatolt, sunyított, amiért elég csúnyán kiosztották őket a saját kommentelőik, erről itt készítettünk összeállítást:

Határon túliak szavazójoga: Dühösek az ellenzéki kommentelők, hogy behódolt Orbánnak az MSZP, az LMP és a Momentum

 

(OLKT/Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikkek

Az EPP lesz a legnagyobb frakció!

O.L.K.T.

Dühös emberek jelentek meg a kutyáját halálra kínzó asszony tanyájánál

O.L.K.T.

Orbán Viktor hazudott, amikor azt mondta, ő a dolgozó magyarokat képviseli. VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!