A saját lábon álló krőzus páter…

Rendkívüli blogbejegyzés Tarcali Emesétől.

…ez a tudatmódosítószer már 7 éve folyamatosan kábít minket, folyamatosan a lila köd uralkodik az agyunkon, ezért nem látjuk, hogy a saját lábon álló mindössze egy helyesírásból felmentett csámpás ostoba buta liba…a krőzus persze gazdag, és ebben az értelemben helyén van a megnevezés, ( vagyonát a néptől lopta el) még a veje az a vakító pisti is “derék” minden rablót megszégyenítő módon  lopja ki a lila felhő alól a világító Napot is.
Persze, ezt mi meg nézzük, mosolygunk, csodálkozunk, megbotránkozunk (már  ezt sem gyakran) és semmit nem teszünk. Jól belőttek bennünket, az biztos. Nem is olcsó ez a szer, amit az erőszakos kommunikációjukkal nyomnak belénk,mert szinte minden  család már emberáldozattal is fizetett az eltelt 7 esztendő alatt érte…ki így, ki úgy. Nagy számban meghaltak, míg mások csak külföldre távoztak. Emberáldozat…értitek?!  Aki pedig még él, nyomorék lett minden értelemben.
Testileg megrokkant, agyilag megzakkant, lelkileg toprongy, szomorú, elkeseredett, megkeseredett, gyűlölködő, erőszakos és undorító nép lettünk.

Gyomorforgató, hogy gyermekeinket elengedjük reggel az iskolába, ahol belövik őket egy   stresszes, maradandó károsodást okozó szerrel, aminek a rendszeres használata  megöli a felhőtlen, tökéletes gyermeki fejlődést, meggátolja az egészséges felnőtté válást, gyakorlatilag “tömegroncsképzőbe ” járatjuk a gyerekeinket, ahonnan csak estére járnak haza aludni, hiszen mi vagyunk a szállásadóik…itt érdemes megállni, ide raknék néhány kérdőjelet, amit mindenki behelyettesíthet a megfelelő kérdéssel…ha ezeket az  olvasó is fel meri tenni magának, akkor a válasz is megszületik majd, csak ne legyen túl késő…
Az igehirdető  is megérne egy külön fejezetet, hiszen a címben szereplő “szemfényvesztő”  tolvaj, hazug család valóban különleges a maga nemében, hiszen ilyen torzszülött nemzetigazgató rablóbanda nem születik minden ezredben. Ezek felégetnek mindent, amit századokon át épített a magyarság, gátlástalanul szembeköpnek, megaláznak, meggyaláznak, nyomorékká tesznek, megölnek…nem csak minket, hanem a szüleinket és a gyermekeinket is.
Gazemberek, hazaárulók, utolsó becstelen sz@rházi  semmirekellők, merjük tőlük számon kérni, amit elvettek tőlünk!
Ha ezt nem tesszük meg, Magyarország a koldusok temetője lesz hamarosan, mert ebbe belerokkanunk, tönkremegyünk és meghalunk…féljenek  a nemzetáruló gyilkosok..feleljenek mindenért, egenként mindenkiért!
forrás. Tarcali Emese blog

Kapcsolódó cikkek

Ismét feljelenti a szennymédiákat Nagy Blanka – Mutatjuk miért!

Rubóczki Tamás

Orbán szerint Brüsszelnek fogalma sincs arról mi az a migráns!

O.L.K.T.

Embertelen és undorító!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!