Saját diákját védte meg a magyartanára, akit az Echo TV-ben aláztak meg! (+Videó)

A 444.hu szerint inkább a tévében alázzák a diákokat, mint hogy felkészítsék őket a XXI. századra! A Független Diákparlament szóvivője a fontos oktatási kérdésekről szeretett volna beszélni, a Fidesz-talpnyaló “riporter” azonban perceken keresztül azzal szívatta, hogy újra és újra felkérte: a felhívásuk egyik mondatát elemezze, mi benne az alany és mi az állítmány. Közben:

  • Megint felizzottak a viták oktatásügyben.
  • Egy diákszervezet kiment tüntetni, a kormánymédia egyből megvillantotta a karmait.
  • Közben elkészült az oktatási minimum, amit majdnem a teljes ellenzék aláírt.
  • Készítette: Botos Tamás, Kiss Bence, Plankó Gergő.
  • A felvétel a Stúdió H-ban készült.

A történetnek azonban itt még nincs vége, ugyanis az erről szóló 444-es cikk alatt megjelent Forgács Éva, Kálló Dániel magyartanára, a Scheiber Sándor Gimnázium tanára, és olyan kommentben védte meg tanítványát, hogy neked is könny szökik a szemedbe.

Idézzük szó szerint:

„Kálló Dániel magyartanáraként büszkén állíthatom: a diák tisztában van az alannyal és az állítmánnyal, jól elemez mondatokat, kiválóan fogalmaz és kreatívan old meg nyelvtani és irodalmi feladatokat. Kicsit csodálkozom, hogy az Echo TV újságírója a középiskolai tüntetés egyik szóvivőjét mondatelemzésre szólította fel, ahelyett, hogy az oktatással kapcsolatos véleményéről kérdezte volna. Kálló Dániel a magyarórán azt tanulta, hogy a vita során hallgassuk meg a másik fél véleményét, ne vágjunk a szavába, nem a hangerő, hanem az érvek számítanak. Az Echo TV műsorvezetője agresszivitásával bemutatta, hogyan nem szabad egy újságírónak viselkednie. A pártatlanság látszatát sem próbálta meg fenntartani, egy középiskolás diák véleményének megismerése helyett igyekezett kioktatni, lejáratni, fölényeskedni (ki tudja, miért?), egy percig sem volt kíváncsi interjúalanya válaszára. Látható volt, hogy a gimnazistát meglepte ez a stílus, szerencsére az iskolában nem ehhez, hanem a kulturált kommunikációhoz szokott. Remélem, az Echo TV riporteréhez hasonló »médiamunkások« erről nem fogják leszoktatni.”

 

– zárta sorait a magyar tanár.

 

(OLKT/444.hu)

 

 

Kapcsolódó cikkek

Belenéztem Orbán Viktor szemébe…(Ezt hallgasd meg!!!) VIDEÓ

O.L.K.T.

A CÖF-ös Bencsik András miatt elszabadult a pokol a Hír TV stúdiójában! (+Videó)

Rubóczki Tamás

FRISSÍTVE! Rendkívüli hír: Tettlegesség és verekedés Pécsen, a Jobbik képviselőjét is falhoz szorították!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!