ROSSZUL LETT TÁRGYALÁSÁN LAGZI LAJCSI!

0

Galambos Lajos besokallt a közműlopási ügy miatt. Fél, hogy Gesztesi sorsára jut.
A megfáradt trombitás a tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie – írta meg a Bors.

A cikk szerint tavaly májusban egyszer már rosszul lett a tárgyalásán az 58 éves Galambos Lajcsi.

Noha a bíróságra reggel még frissen és fitten érkezett, a szünet után azonban már zsibbadt kézzel és mellkasi fájdalomra panaszkodva tért vissza a vádlottak padjára.

A bíró helyt adott a zenésznek, s elfogadta, hogy az önkényesen lemond a tárgyaláson való jelenlétének a jogáról.

Ha már lelkileg rámentem, akkor az egészségemre próbálok vigyázni. Egyszer már kórházba kerültem emiatt, a bíróságról vitt el a mentő, és most is azt éreztem, hogy szorít a mellkasom.

– mondta a lapnak, majd hozzátette:

Bevallom, nem akarok Gesztesi Karcsi barátom sorsára jutni.

A trombitást közüzemi számlák 30 milliós elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával 2015. szeptember 24-én, feleségével együtt letartóztatták, majd Székesfehérvárott előzetes letartóztatásba helyezték. A beteg asszony éhségsztrájkot tartott, ezért pár nap múlva őt kiengedték.

Galambos Lajost 2016. január 24-én reggel 8 órakor engedték ki a székesfehérvári börtönből, azóta húzódik az ügy a bíróságon.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!