Rónai Egon keményen szétgyalázta a Liberálisok haszonlesőjét Fodor Gábort! (Videó)

0

Rónai Egon az ATV műsorvezetője frappánsan helyre tette az össze-vissza handabandázó haszonlesőt.

A szövetséges (!) Szabó Tímea által csak “politikai élősködőnek” nevezett Fodor Gábor volt az ATV vendége kedden este.

 

 

 

Rónai Egon leginkább arra volt kíváncsi, hogyan sikerült Fodornak úgy képviselőt küldenie a magyar parlamentbe 2014-ben és 2018-ban is, hogy a pártnak se szemmel látható tagsága, se érdemi tevékenysége, se szavazói nincsenek.

Fodor szerint ez tévedés: állítása szerint őket 1 és 3 százalék közé mérték. (a valóságban inkább 0,1 és 0,3% közé – a szerk.),

Abszurd felvetésnek tartja, hogy az MSZP vitte volna be a hátán őket a parlamentbe kétszer is, ellenkezőleg:

valójában ők hoztak hatalmas áldozatokat, hogy létrejöhessen az MSZP-Párbeszéd-Liberálisok szövetség.

Itt volt az első pont, amikor a műsorvezető nem bírta tovább, és közbevágott: miféle áldozatról beszél Fodor, amikor az életben nem jutottak volna a Parlament közelébe sem, ha nincs az MSZP nagyvonalú gesztusa.

Fodor szerint nem a beígért 60 millió forint elmaradása miatt okoztak válságot az ellenzéki oldalon, és nem is azért, mert nem kapta meg az MSZP-től azt az uniós képviselői helyet, amit szeretett volna kilobbizni magának.

Elmondta azt is, hogy a mandátumot nem adják vissza, mert az a Liberálisokat illeti, amiért szerinte “meg is dolgoztak”:

„Mi is hoztunk százalékokat!”

Rónai Egon kitartóan, legalább háromszor visszakérdezett:

“Hány százalékon mérték utoljára a Liberálisokat, elnök úr?”

A Fodornak beígért 60 millió forint miatt egyébként áll a bál az MSZP-ben: a szocialista párt fegyelmi eljárást indított Molnár Gyula ellen, amiért az elnökség jóváhagyása nélkül, suttyomban lepaktált Fodorral. Erről itt írtunk bővebben.

(A teljes interjú az ATV honlapján megtalálható.)

 

olkt.hu/atv.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!