Róna Péter: Szél Bernadett Orbánbérenc?!

Róna Péter közgazdász szerint pártja elindult az orbáni úton. Schiffer András ex-elnök után tehát az LMP újabb emblematikus alakja gondolja úgy, hogy rossz irányba mennek a dolgok a párton belül.

A közgazdász szerint az április 8-i választás után beindult egy káros folyamat, amit ő nem tud elfogadni. Mint mondta, a párt szellemi tartalma az utóbbi időben kiüresedett, ezért döntött úgy, hogy inkább kilép a politikai közösségből.

„Folyamatban van egy hatalmi koncentráció, ugye az egész elnökséget lecserélték, kivéve Szél Bernadettet. Feladják ez eddigi struktúrákat és egy teljesen másfajta szerkezet felé haladnak, ami sokkal jobban hasonlít a Fidesz hatalmi szerkezetéhez, ami alapján erősen lehet feltételezni, hogy Szél Bernadett Orbán szolgálója lett”

– mondta az LMP-nek korábban programot író közgazdász professzor.

Kapcsolódó cikkek

Fidesz: Soros György újra támadásba lendült!

O.L.K.T.

Villáminterjú Varju Lászlóval, akit vadállati módon bántalmaztak a köztévé gorillái!

Rubóczki Tamás

Te álkeresztény állatgyilkos, hogy van képed?!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!