Róna Péter nagyon várja Orbán rendszerének felrobbanását

0

Az Orbán-buktatás demokratikus útját saját ostobaságuk és született nemzetellenességük miatt eleve lehetetlennek tartó ellenzék kétségbeesésében április óta egyre többször vizionálja a rendszer robbanását. Nem azt mondják, hogy ők végzik ki a rendszert erőszakosan, amit persze nagyon szeretnének, hanem azt, hogy majd felrobban „magától”. Bíznak abban, hogy az emberek előbb utóbb épp oly elégedetlenek lesznek Orbánnal, mint ők. Hogy ezt a baromságot honnan veszik, nem tudni. Mindenesetre az elmúlt napok két közgazdásza is ezt delirálta.

Az egyik okostojás ráadásul Bajnai Gordon exminiszterelnök szerint

„Magyarországot a lassan ölő daganat fenyegeti. (…) Félő, hogy az önsorsrontó keretekből csak súlyos válság vagy trauma után nyílhat kiút.”

(HVG)

 

 

 

 

A másik okostojás Róna Péter volt. Ez a joviális idős úr álarcát viselő ősgonosz, kisasszondi sajtgyáros az ATV Egyenes beszédében – miután jól lehülyézte a magyarokat – már szó szerint robbanásról beszélt. Ismert, hogy Róna a választások előtt az ellenzéknél éceszgébereskedett, leginkább az LMP-nél, majd miután semmit nem tudott hozzátenni a sikerhez, az ellenzék nagyot bukott, ő meg csúfosan elkullogott. És most megint itt van betárazott aljasságaival és szemrebbenés nélkül gyalázza a magyar társadalmat. Azt mondja: „A természettudományok és a technológia [vonata] óriási sebességgel halad előre. A társadalom úgy érzi – és Magyarországon ez nagyon erős érzés –, hogy mi úgysem fogunk felszállni erre a robogó vonatra. Erről a robogó vonatról lemaradtunk. A magyar társadalom ebbe belenyugodott.” És akkor jön az epedve vágyott robbanás látomása: „Attól robban, hogy az ország gazdasági helyzete megroppan.”

Szóval Róna szerint a magyarok olyan ostoba bunkók, hogy önszántukból belenyugodtak abba, hogy ne szálljanak föl a tudományok sebesvonatára. Amelyen – Nobel-díjasaink magas száma jelzi – nemhogy utasok, de egyenesen masiniszták esélyesei vagyunk, miközben a magyar gazdaság teljesítménye – gyilkos liberális ellenszelétől végre megszabadulva – 2010 óta nemzetközileg is elismert tempóban emelkedik.

Horn Gyula bukása után a szadeszes üzemmódra átállított MSZP egykori elnöke még „csak” arra biztatott, hogy merjünk kicsik lenni. Az aljadék Róna ezt még fokozza azzal, hogy a magyarok maguk akarnak kicsik lenni, amibe már bele is nyugodtak. Róna szerint, ha nem tudunk felszállni a robogó vonatra, akkor „támogassunk egy olyan politikát, amely elutasítja ezt a robogó vonatot, de megvéd minket ennek a világnak a következményeitől.” És hozzáteszi: a robbanáshoz vezető folyamat nem olyan lassú, mint ahogy Bajnai leírja.

A robogó vonat természetes Sorost, a migránsokat és az Európai Egyesült Államokat jelenti. Ami maga a nemzethalál, természetesen.

Róna sajtjai a CBA egyes üzleteiben, Budapest mellett Pécsen, Kaposváron és Kiasszondon is kaphatók. Önök vesznek sajtot ettől a bukott, gonosz, társadalmi robbanásra vágyakozó etetőgéptől?

 

 

Forrás:https://leander.blogstar.hu/2018/10/23/rona-peter-nagyon-varja-orban-rendszerenek-felrobbanasat/62680/?fbclid=IwAR1-AldypyB2AoMtMQtE_A870yftptefxwX-iapnHZOBIio627EPcH9PhvA
[xyz-ihs snippet=”olkt”]