Romano Prodi: „Erős figyelmeztetés Orbánéknak”

Csak akkor szabad megbüntetni egy uniós tagállamot, ha a kormánya szándékosan és szisztematikusan aláássa az EU működését – mondta Romano Prodi volt olasz miniszterelnök, az Európai Bizottság korábbi elnöke.

Miközben ez az interjú készül, az Európai Parlamentben éppen a szakbizottságok vezető tisztségviselőiről szavaznak. A szociáldemokrata, a liberális és a zöld frakció is előre jelezte, hogy a Fidesz jelöltjeit nem fogja támogatni. (Végül Deutsch Tamást és Gál Kingát megválasztották, Hidvéghi Balázs, Trócsányi László és Bocskor Andrea esetében elhalasztották a szavazást.) Mit gondol erről?
Nem lep meg. Ha valaki háborút hirdet az EU ellen, ha mindenkit ellenségként kezel, aki másképp gondolkodik, mint ő, az számoljon ezzel. Ez természetes reakció volt.

Az interjú tovább nepszava.hu weboldalon olvasható.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

BORSOD AZ EGY KEMÉNY HELY!

O.L.K.T.

Orbán úgy fosik Timmermanssztól mint a tűztől!

O.L.K.T.

Orbán álruhában VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!