Román lopások

0

A magyar adófizetők százmillióit ezúttal patkolókovácsok, lovászok, belovaglók képzésére költik majd Romániában (azon felül, amit ebből ellopnak), akiknek majd a fideszes nagyurak birtokain találnak munkát, mert közpénzből elindul majd a presztizs lótartás. A helikopterek, repülőgépek és yachtok után lovat kell majd tartania annak, aki figyelmet akar kelteni egy-egy NER-lovag találkozón és közbeszerzésen. Már látjuk is a lelki szemeinkkel, hogy Orbán Ráhel és a fatolvaj férje, Tiborcz István arab országokban tárgyal majd telivérek állami behozataláról. Orbán Ráhel pedig egy teherbíró kanca hátán pörgeti majd fokosát és egy szaros pelenkát.

Erre van kereslet a fideszes uradalmakban. A következő fideszes pornófilmet pedig már nem yachton, hanem egy istállóban a szalmában forgatják.

 

 

Via. Amerikai Népszava

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!