Rogán Cecíliának mindent szabad?

0

A 24.hu egyik olvasója küldte be azt a fotót, amelyen szabad szemmel is kivehető, hogy Rogán Cecília Szerda reggel a budai Áldás Utcai Általános Iskola előtt szabálytalanul parkolt. Rogán Antal miniszter felesége Audi S3 Sportback márkájú autójával ugyanis a forgalommal szemben állt meg, ráadásul a járdára felhajtva.

Cikkünk nem ösztökélte szabálykövetésre a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető fideszes Rogán Antal feleségét, aki – mint olvasónk fotóján látszik – csütörtök reggel az irányt már eltalálta ugyanott, de ezúttal egy kapubeálló előtt parkolt le ugyanazzal a kocsival. Jobb híján így oldotta meg, hogy a járdára a sárga felfestés miatt nem lehetne felállni.

A portál idézte a KRESZ vonatkozó előírását. Miszerint „Járművel megállni – ha közúti jelzésből vagy a (2)-(5) bekezdés rendelkezéséből más nem következik – csak az úttest menetirány szerinti jobb szélén, azzal párhuzamosan, egy sorban szabad. A megállást irányjelzéssel jelezni kell.” És azt sem mulasztották el megjegyezni, hogy Rogán Antal miniszter felesége olyan helyen parkolt, ahol az utca elején egy Megállni Tilos tábla is található.

Nem kellene ezen felháborodni. Szabálytalanul parkolt a Rogánné, és akkor mi van? Honnét kellene tudnia, hogy a szabályok rá is vonatkoznak? Különben is: mások jóval nagyobb szabálytalanságokat is elkövetnek. Diplomáciai segédlettel megszöktetnek egy köztörvényes bűnözőt, aki történetesen a volt macedón miniszterelnök. Kiadják, ki tudja milyen csereüzlet fejében, a baltás gyilkost az azerieknek, akik ahelyett, hogy börtönbe dugnák, kitüntetik, előléptetik, és nemzeti hősként ünneplik.

Mivel járjon egy kétgyermekes dolgozó asszony? Helikopterrel? Megpróbálta azt is, de balhé lett belőle.

Annyira nem tetszett az embereknek, hogy a Rogán család helikopterrel ment Cili asszony barátnőjének, Szabó Zsófi színésznőnek a lakodalmára, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kénytelen volt bezáratni a Népszabadságot. A Rogánné férje, a Tóni miniszter, a parlamentben kért bocsánatot a magyar emberektől, amiért az a látszat keletkezett, mintha urizálna. Miközben ő, elmondása szerint, egy parasztfiú. Meg is mondta otthon a Cilinek, hogy nincs többé helikopterezés.

Ezért kellett az Audi S3 Sportback, valamint a szabálytalan parkolás.

Nézzél már a tükörbe: ezek olyanok, mint amilyen te szeretnél lenni. Te még sosem üzleteltél egy magát csengeri örökösnőnek kiadó háztartásbelivel? Nem röpködtél magánrepülőgépen? Soha nem mondtad a feleségednek, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet?

Akkor meg mi a bajod azzal, ha egy munkába igyekvő kétgyermekes családanya szabálytalanul parkol? Te még sosem parkoltál szabálytalanul? Ja, hogy téged akkor megbüntettek? Nyugodjál meg, a Rogánnét is meg fogják büntetni. Meg a férjét és a férje főnökét is, aki lehetővé tette, hogy a csókosok lerabolják az országot.

A bűn elnyeri büntetését. Csak nem most, és nem ezért a mostani parkolásért.

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!