Rogán Cecília aljas üzletei Sarka Katával

Nagyon ügyes üzletasszony lehet Rogánné, szinte tapad a kezéhez az a rengeteg pénz. Lehet, hogy Tóninkat –aki ugye még feltalálónak is mondhatja magát—az asszonyka tartja el? Rossz nyelvek arról sugdosnak két feles között, hogy mindez csak álca, az alkotmányos költségek fehérítését szolgálják az nej nevére vett cégek. De ez biztos csak rosszindulatú pletyka lehet. A NER-ben lopni nem lehet, nekik az jár-legalábbis a városi legendák úgy tudják.
“Rogán Antal miniszter abból a Felhő utcai ingatlanból indult dolgozni ma reggel, amely Bessenyei Istváné, a Valton-Sec Kft. résztulajdonosáé – írja a 444.hu. A miniszterelnök kabinetfőnökének vagyonnyilatkozatában több ingatlan is szerepel, egyebek mellett a Pasa Parkban található 185 négyzetméteres lakás, a XII. kerületben található Felhő utcai viszont nem. Nem is kell neki: a tulajdoni lap szerint az ingatlan a Valton Security vezérigazgató Bessenyeié, aki Rogán-Gaál Cecília egyik legjobb barátnőjének és üzlettársának, Sarka Katának a férje.”

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Van egy ország… na menjetek a pics@ba!

Rubóczki Tamás

Orbán nem megy…

O.L.K.T.

Tibi atya szerint rendjén van, ha elverték az Index újságíróját!

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!