Rogán Bűnöző Antal és Celeb Cecília …

“Tudom, hogy a sokat nézelődő, de jellemzően keveset látó úri közönség most azt fogja mondani, hogy gumicsontot rágcsálunk, pedig sokkal értelmesebb ügyekkel is foglalkozhatnánk. Hát szerintem kurvára nincs igaza az úri közönségnek.

Ha nekem valaki azt mondja, hogy a Rogán nevű keresztény celebházaspár viselt dolgait gumicsontként kell kezelni, tudniillik a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda által délelőtt 10 óra 16 perckor kiadott közlemény valami sokkal ordasabb, súlyosabb, ótvarabb disznóságról hivatott elterelni a figyelmet, attól nagyon nagy tisztelettel azt kérdezném első körben: ha Rogán Antal, aki az ötödik kerületi ingatlanpanamán keresztül jutott el a letelepedési kötényes népnyúzó bizniszig, aki úgy állította saját lábára az egyébként is őstehetséges feleségét, hogy a szoknyája mögé bújva magyarázta közös luxushelikopterezésüket, a hivatalos jövedelmeikkel semmilyen kapcsolatot nem ápoló rongyrázó luxuséletvitelüket (saját feltalálózsenijét hagyjuk is) nem ótvaros és súlyos közügy, akkor ki vagy mi az? Ámazonban: miközben Rogán Bűnöző Antal közpénzekkel kapcsolatos gazemberségei súlyos közügyek, Rogán Bűnöző Antal munkahelyének mi köze van ahhoz, hogy a főnök válik, vagyis a Miniszterelnöki Kabinetirodának mi köze a Rogán-házaspár vagy ex-házaspár könnyfakasztó magánügyeihez? “

Forrás: Ludvig Jenő/facebook

Kapcsolódó cikkek

Szégyenlistát hozott nyilvánosságra az MSZP

O.L.K.T.

Rászorul: ajándék állami százmilliókat kapott Mészáros Lőrinc luxusszállodája

O.L.K.T.

Küldjük Grazba Orbánt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!