Rezsi Szilárd alapítványa újabb kétmilliárdot kap

A csütörtöki Magyar Közönyben jelent meg, hogy Németh rezsi Szilárd, Kozma István nevű birkózó akadémia alapítványa újabb állami támogatást kap. Nem kevesebbet, mint kettő milliárd forintot.
Értjük mi, hogy támogatni kell a sportot, főleg egy olyat amire a kutya sem kíváncsi és a létért küzd, hogy egyáltalán olimpiai sportág maradjon, de talán ezt az összeget az egészségügyre is lehetett volna költeni.
Nem tisztünk a birkózók lebecsülése, hiszen e sorok írója is valaha koptatta a szőnyeget és érezte a semmihez sem hasonlítható gerozán és izzadságszagú termek illatát, de lássuk be, nem vagyunk birkózó nagyhatalom és kár erőltetni azt ami nem megy.
Persze tudjuk, a sport mindenekelőtt! Csak az a lényeg fideszes irányítás alatt legyen és lehessen önteni bele a TAO támogatásokat.
H M

Kapcsolódó cikkek

Kocsis Máté azt vette észre a strasbourgi vitán, hogy egyre többen támogatják az Orbán-kormány politikáját az EU-ban!

Rubóczki Tamás

A kormány kifizeti a roma önkormányzat CSALÁS miatt keletkezett adósságának nagyobbik részét

O.L.K.T.

A palotapincsi Havasi Bertalan válaszol a fostos Orbán Viktor helyett a kínos kérdésekre

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!