Reviczky Gábor színművész elküldte a francba a ferencvárosi választókat!

A színész lakáskérelmét a volt fideszes polgármester idején nyújtotta be.

Reviczky Gábor színész, a Hiteles Hírek Facebook-oldalán adott hangot csalódottságának az önkormányzati választás eredményei kapcsán. Elmondta,

“nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt. Karácsony Gergely is már korábban elmondta, hogy leállítaná az egyébként nemzetközi díjakat is elnyert ligetprojektet. Hogy lehet egy ígérgetős emberre bízni Budapestet?”

A ferencvárosi eredmény miatt is aggódik, mert az eddigi fideszes polgármestert, Bácskai Jánost legyőzte az ellenzéki Baranyi Krisztina. Reviczky önkormányzati lakáshoz jutott a IX. kerületben.

Bácskai soron kívül javasolta a lakáskérelmet szeptember elején, és a színész egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhetett a Ferenc téren.

Reviczky Gábort az aggasztja, hogy mivel Baranyi robbantotta ki a lakásügyet, most ki fogja rakatni majd a lakásból.

Ferencvárosban az önkormányzathoz 1500-nál is több család adott be lakhatással kapcsolatos kérelmet. Sokan közülük évek óta várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz jussanak.

A polgármester minden évben tíz piaci alapú lakáspályázatról dönthet, ebből lett az egyik a Reviczkyé.

 

Kapcsolódó cikkek

Hungarikum lesz a korrupció

O.L.K.T.

FRISS: Újabb kép került elő Borkairól! – most épp szop@s közben!

O.L.K.T.

PARÓDIA ! Pamkutya

O.L.K.T.