Rétvári Bence hazudozásait itt leplezzük le!

Rétvári Bence az EMMI parlamenti államtitkára hazudott a kórházi várólistákról, van, aki csak 2020-ban kerül sorra!

Sokkal hosszabbak a valóságban a kórházi, műtéti várólisták annál, mint amennyiről a minisztérium beszél – ez szűrhető le a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő honlapján szereplő adatokból, amelyekből az mfor.hu készített egy összeállítást. Majdnem 36 ezren várnak jelenleg Magyarországon valamilyen műtéti beavatkozásra. Van, aki legkorábban majd csak 2020 augusztusában részesülhet a szükséges ellátásban.

Az mfor.hu azt írja: a legtovább a transzkatéteres szívbillentyű beültetésre váróknak kell várniuk, itt ugyanis 669 napot, vagyis csaknem 2 évet kell várni a műtétre.

Illetve az sem mindegy, hogy az ország mely részén él a műtétre váró, illetve melyik kórházban végzik azt a műtétet. Ha ezt is figyelembe vesszük, akkor az abszolút csúcsot az ortopédiai nagyműtét tartja, ott ugyan átlagosan 410 napot kell várnia annak a 90 embernek, akinek erre van szüksége, de a Dél-Dunántúlon 792 napot, vagyis 2 évet és 2 hónapot kell kibekkelnie a műtétre váró személynek.

 

olkt.hu/mfor.hu


Kapcsolódó cikkek

Varga-Damm Andrea: “Az aktuális hatalom elkezdett rettegni”

Rubóczki Tamás

Bródy: Ezek ugyanazok….

O.L.K.T.

Udo Bullmann: Orbán nem menekülsz, börtönben fogsz ülni!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!