Retteg a Fidesz Kálmán Olgától

0

Botrányos telefonhívással zaklatja az embereket egy kamu közvéleménykutató.
Olyan kérdésekkel mint, mennyire befolyásolna őt a szavazásánál, ha kiderülne Kálmán Olgáról, hogy
“összeférhetetlen, erőszakos, kiállhatatlan munkatárs”,“erőszakoskodott volt férjével, aki zaklatás miatt feljelentette, új férjének előző feleségét ugyancsak fenyegette, zaklatta, ezért ügye bíróság elé kerül”.
A fideszes kommunikációs panelekkel operáló “közvélemény-kutatás” az ellenzéki jelöltek közül egyedül Kálmán Olgával volt ellenséges.

Volt például olyan feladat is, hogy spontán mondjon a válaszadó egy rossz tulajdonságot a DK jelöltjeként induló újságíróról.

A telefonos kutatásban Karácsony Gergelyt teljesen békén hagyták, és különösebben Puzsér Róberttel és Kerpel-Fronius Gáborral sem foglalkoztak (bár az ő népszerűségüket egymással szemben megmérték).

Mindebből azt a következtetést lehet levonni (nem is ok nélkül), hogy Orbánék leginkább Kálmán Olgától tartanak, és a parkolási mutyiban elkopott Karácsony győzelmének örülnének legjobban az előválasztáson.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!