Reszkess Fidesz! A Momentumos lett egy frakció alelnöke

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy Cseh Katalint a Momentum EP-képviselőjét, a harmadik legnagyobb EP-frakció, a Megújuló Európa (Renew Europe) egyik alelnökének választották.
Ez hatalmas siker a Momentumnak és hatalmas siker Magyarországnak is: Cseh Katalin egyedüli magyarként ül majd egy európai frakció vezetésében, folyamatosan bemutatva, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és a Fidesszel. Hogy van egy másik, szabadságszerető, nyitott, fiatal Magyarország.
Továbbra is azért dolgozunk, mert egy, a fiatalok érdekeire jobban figyelő, megújuló Európára van szükség, Magyarországon pedig átláthatóbban és hatékonyabban kell elkölteni az EU forrásokat.
Minden elérhető eszközzel küzdeni kell a jogállamiság és a demokrácia helyreállításáért és fel kell számolni a korrupciót. Cseh Katalin alelnökké választása azt jelzi: ezekről a célokról végre nem csak beszélni lehet majd, hanem ténylegesen tenni is.

Kapcsolódó cikkek

Felmondásra buzdítják az önkormányzati dolgozókat a vesztes fideszesek

O.L.K.T.

Itt a lista mely Fideszesek retteghetnek

O.L.K.T.

“Sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni.” 

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!