Részegen vezetett egy Fideszes képviselő és utána anyázta a rendőröket

0

Balatonalmádi egyik fideszes képviselőjét megszondáztattak a rendőrök egy közúti ellenőrzésen, ami után szidalmazta a rendőröket.

A képviselőt kereste a Veszpresszó, de nem reagált a megkeresésükre, ugyanakkor más forrásból úgy értesültek, hogy a kormánypárt lemondatja a képviselőt. Ez azonban felboríthatja a kiegyenlített 4-4-es testületi kvótát, és a listán következő jelölt válna automatikusan képviselővé, aki az Aranyhíd Polgári Egyesület tagja.

A Magyar Hang megkeresésére a Veszprém megyei rendőrség azt válaszolta, hogy Balatonalmádiban, a Baross Gábor utcában igazoltattak egy gépkocsival közlekedő férfit február 22-én 22 óra 6 perckor. A férfit további mintavétel miatt a járőrök előállították, majd elvitték az orvosi ügyeletre, ami során a férfi többször szidalmazta a rendőröket.

A lap kérdésére megerősítették, hogy egy balatonalmádi önkormányzati képviselőről van szó, akivel szemben ittas járművezetés és becsületsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Forrás Index