Repkednek, írtózatosan sok pénzért!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az Átlátszó cikkéből kiderült, hogy a Magyar Honvédség két-két utasszállítógépével és luxusrepülőjével Dubajba, Panamára és Las Vegasba is utaztak már. A hvg.hu ehhez most azt is hozzátette, hogy

“a legdrágább út 28,6 millió forintba, a legolcsóbb pedig 1,2 millió forintba került.”

Arról a négy repülőgépről van szó, amelyekről a Honvédség többször közölte, hogy nem kormánygépek, hanem katonai célokat szolgálnak, mégis rendszeresen járnak velük a kormány tagjai.

Annyira, hogy 2018 július 6. és 2019 október 18. közt összesen 80 helyszínre utaztak rajtuk állami vezetők, konkrétan Áder János államfő, Orbán Viktor miniszterelnök, Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Szijjártó Péter külügyminiszter és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Kapcsolódó cikkek

A fideszes szennymédia szerint Angela Merkel Adolf Hitlerrel fotózkodott!

Rubóczki Tamás

Szilágyi György: hozzák nyilvánosságra az Eliost érintő OLAF-jelentést!

Rubóczki Tamás

Lajos, jobb ha csendben maradtál volna Te ostoba

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!