Rendvédelmi mélypont. Ígérgetésből nem lehet megélni. Egy nap leforgása alatt, már 120 rendőr szerelt le.

A rendvédelmiek is megkapták a januári illetményüket. Sokan erre vártak. Arra, hogy mennyit emelkedett a fizetésük és elszámolják-e rendesen a túlórákat? Többet nem kerestek tehát, de kaptak valamiféle ígéretet, hogy “belátható időn belül” emelkedik majd az illetmény.

Ígérettel meg már tele van a padlás!


Az a helyzet, hogy ígérgetésekből más sem tud bevásárolni, nem csak a rendőr… Van ám ebben az országban (még..) tűzoltó, mentős, ápoló, tanár és óvónő. Buszvezető és hivatali ügyintéző. Kőműves, gázszerelő (nem mészáros) és köztisztasági alkalmazott.. és lehetne folytatni tovább.

Egy kezdő tescós árufeltöltő lényegesen többet keres mint egy rendvédelmi,.

A rendőrök pont úgy vannak kizsigerelve, mint azok, akik ellen védik azt, aki kizsigereli őket. A különbség csak annyi, hogy a magyar emberek nem védik a kizsigerelőket a rendőrök ellen. Ezért a tüntetők a rendőrök érdekeiért is tüntetnek, amíg a rendőrök, az ő érdekeikért is tüntetők ellen védik a kizsigerelőiket, a politikus bűnözőket, az ország kifosztóit.
A rendőrök segítő kezet nyújtottak/nyújtanak a kilakoltatásoknál, a kilakoltató hatóságnak, a kilakoltatottakkal szemben. Sokszor úgy, hogy a kilakoltató hatóságnak, még a kilakoltatáshoz szükséges jogi feltételek sem voltak meg.

A rendőrök mindezek tükrében várjanak a magyar emberektől “elismerést”.
Majd akkor is, amikor már nem lesznek rendőrök, csak a múltjukban mindez, kitörölhetetlenül ott lesz.
Mert a magyar emberek ezekre fognak emlékezni, amikor kiderül, hogy rendőrök voltak, mit műveltek és mihez adták a nevüket.
Senki nem fog meghatódni a” parancsra tettem” dumától.
Aki bűnözőket véd, tisztességes becsületes emberek érdekei ellen, az maga is bűnözővé válik az emberek szemében.
Orbán hatalma már rég az enyészeté lesz, amikor még mindig el kell számolnia mindenkinek azzal, hogy mihez adta a nevét.
Ha a sunyi gazemberség törvényre emelkedik, akkor az ellenállás felelős kötelességgé válik.


Szolgálnak és védenek, de nem a dolgozó tisztességes embereket- tisztelet a kivételnek- az utakon pénzt hajtanak be, a bankok és a tolvajkormány áldozatait meg az otthonából ki. Milyen érzés lesz, mikor a saját kollégáikat vagy rokonaikat kell majd kilakoltatniuk? “

Forrás: facebook

Kapcsolódó cikkek

A nemzet veje a tőlünk lopott pénzből vásárolja be magát egy szintén lopott nemzeti-gázszerelő vagyonába.

O.L.K.T.

Nem kell nekünk migráns, tudunk mi gyűlölködni hazai keretek között is.

O.L.K.T.

Póka László a Nem Adom a Házamat mozgalom alapítója óriási beszólása a “rend” őreinek

O.L.K.T.