Rendőrök foglalták le Rékasi Károly és Détár Enikő fiának számítógépét!

2

Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Rékasi Zsigmond a Facebook-oldalán posztolt arról, hogy csütörtökön reggel váratlanul rendőrök jelentek meg a házuknál.

Ma reggel elvitte négy rendőr a számítógépemet! (…) Külön megvárták, hogy egyedül legyen édesanyám, és akkor törtek rá. Felháborító, ami ebben az országban megy. Tenni kell az elnyomó rezsim ellen! Nem fogom hagyni magam

– írta a 17 éves gimnazista. Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Zsigmond tavaly egyik napról a másikra lett híres, miután több kormányellenes tüntetésen is felszólalt és verseket szavalt. Rékasi Zsigmond eltökélt természetvédő, többször is megjelent a Városligetben szervezett demonstrációkon is. Részt vett a múlt pénteki diáktüntetésen is, erről nyilatkozott is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a rendőrök most miért jártak nála. A 24.hu elérte Rékasi Zsigmondot, aki engedélyezte, hogy Facebook-posztjának szövegét felhasználjuk, de nem kívánta kommentálni a történteket.

 

24.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!