Rendkívüli: Szombat éjszaka szünetel a sürgősségi betegellátás a Honvédkórházban!

0

Sajnos nem az ágyipoloskákat irtják!

“Tájékoztatjuk kedves Betegeinket, hogy 2019. augusztus 17. (szombat) 23.00 órától 2019. augusztus 18. (vasárnap) 06.00 óráig az MH Egészségügyi Központ Honvédkórházban a sürgősségi betegellátás átmenetileg szünetel”

– írta ki oldalára a Honvédkórház.

A közlemény szerint a kórházban előkészítik éjszaka a Nemzeti Koszorúér Hálózat kialakításához szükséges informatikai eszközök telepítését, ami miatt a kórházban a betegellátás szervezéséhez szükséges informatikai rendszerek nem fognak működni.

“Ez idő alatt az ügyeleti betegellátást az Országos Mentőszolgálat koordinálja a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján a főváros kijelölt egészségügyi intézményei között. A sürgősségi ellátáson kívül kórházunkban a betegellátás ebben az időpontban is folyamatosan működik”, írja a kórház.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!