Rendkívüli: Kitálalt a Felcsútról kirúgott edző – mégiscsak hazudott Orbán!

# # # #

Odabökött a saját maguk által világszínvonalúnak mondott, az Aranycsapat utódait nevelő felcsúti utánpótásképzésnek a Puskás Akadémia kirúgott edzője. 

Radoki Jánost Németországból szerződtette december végén a Puskás Akadémia, oda is ment vissza az edző most a leváltása után. Onnan nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, Korábban is mondta már, hogy amit a játékosainak megtanított, azt két kéten belül elfelejtették, erre kérdeztek most vissza az interjúban. Nemcsak megerősítette a szavait, de még keményített is rajta:

Ha nem lenne jól olvasható: 

„Betömünk egy lyukat, aztán egy korábbi újra megnyílik. Azt kell mondanom, ezért nem csak a játékos a hibás, hiszen amíg idáig eljutott, másik is dolgoztak vele. Nagyon nagy probléma, ha valaki egy NBI-es csapatban hallja először, hogy mit miért gyakorlunk.” 

Az interjút nem tudom linkelni, mert nyomtatásban megjelent, de online már – a szokásoktól eltérően – nem. Reagált viszont a Puskás Akadémia sportigazgatója, Komjáti András, aki a kirúgott Radoki helyett irányítja a csapatot az utolsó 6 meccsen, a kiesés elkerüléséért. Ez megtalálható online:

„Az biztos, hogy Radoki János megkövetelte a rendet és a fegyelmet, és nagyon sokat edzett nála a csapat, hiszen az általa elképzelt letámadásos futballhoz kiemelkedő erőnlét szükséges. Mégis, az eredmények kikezdték az önbizalmat, és néha az volt a benyomásunk, túl sok információt kapnak a játékosok, akik nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is elfáradtak. 

Kapcsolódó cikkek

“SOSEM voltam, SOSEM leszek,MOST sem vagyok vagyonos ember”. De nézzük csak meg!

O.L.K.T.

Képtelen vagyok itthon megélni. Egy kis számítást végeztem. Tényleg emelkedtek a bérek hazánkban? Akkor Ezt figyeljétek! Szerintem elgondolkodtató, NEM?

O.L.K.T.

Vesztegetés és csalás miatt vádat emeltek Netanjahu izraeli miniszterelnökkel szemben

O.L.K.T.