Rendkívüli: Jogászokat keresünk Ausztria EU-s megtámadásához!

Az ausztriai egészségügy súlyos mulasztására hívjuk fel az EU figyelmét! Ugyanis súlyos hibákat vétenek immáron 10 éve.

Magyarország Kedves Vezetőjét félrekezelték.

A diagnózis felállításában máris hibáztak, ugyanis a skizofrénia ( mint betegség) felállításában komoly hibát követtek el. Ezért követeljük a grazi pszichoterápiás főorvos azonnali lemondását, mivel szakmai hibát vétett a magyar Isten, vagy a felcsúti Ramszesz diagnosztizálásában.

És mivel a diagnózis sikertelen volt, így a kezelés is félrevezető. Más irányba hajlott el. Ugyanis a Kedves Vezető semmit sem gyógyult, hanem inkább néha heveny reakciókat mutat a pirulák bevétele után (no persze, ha szedi az orvosi utasításoknak megfelelően).

Itt az ideje, hogy az Európai Unió ezt a nagyon súlyos problémát napirendre vegye, hiszen mégis csak 10 millió magyar ember életéről van szó.

 Felszólítjuk tehát Ausztriát, hogy a grazi klinikára komoly, nem megvehető, de szakmailag kifogástalan szakértőket küldjön! Nem a hálapénz tudatában, hanem komoly szakmaisággal diagnosztizálják Orbán Viktor személyiségzavarát és a megfelelő pirulákkal lássák el, mert a narcisztikussága miatt egy ország népét viszi a vesztőhelyre.

OLKT

Kapcsolódó cikkek

Undorító cikket írt az Origo a Polt Péter és ügyészsége elleni tüntetésről!

Rubóczki Tamás

Pihent agyúak akcióban :-)

O.L.K.T.

Orbán haverja elszámította magát – ezért koppanni fog!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!