Rendkívüli hír: Választási csalásra készül a Fidesz – Kövér László elismerte a bűvészkedést a választási körzetekkel!

0

Kövér László beismerte, hogy a Fideszre szabták a választási körzeteket.

„Az, amit mondanak a választási rendszer reformjáról nem mondom, hogy nincs benne földrajzi bűvészkedés vagy nem volt”

– mondja Kövér László azon a Reflektor blogbirtokába jutott hangfelvételen, amely 2017 januárjában készült. A blog szerint minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy a felvételen Kövér László jellegzetes orgánuma hangzik fel. Íme, a bizonyíték:

 

A földrajzi bűvészkedéssel a házelnök arra utalhat, hogy 2011-ben, Lázár János terve alapján már a kormánypárt szájízének megfelelően formálták át a választókörzeteket: 176-ről 106-ra redukálták számukat, mégpedig úgy, hogy a körzethatárok átrajzolásával fideszes zónákat csaptak az addig baloldali szimpatizáns övezetekhez. Ezzel az ellenzéki zónák felhígultak, vagy éppen gettószerűen koncentrálódtak, és jelentőségük is csökkent. Kövér László azt is elmondja a beszélgetés során, hogy a kormánypárti politikusok úgy gondolják, csak nem merik nyilvánosan kimondani, hogy: „az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába (…) Én is csak ebben a körben teszem. Isten őrizz, hogy ők labdába rúgjanak.” Hozzáteszi, hogy a Fidesz semmi olyan nem tett, amit az előző kormányok ne tettek volna meg, ezért nem érez különösebb lelkifurdalást azzal kapcsolatban, ha törvényes keretek között a kormánypártnak gyakorlatilag teljhatalma van. A blog szerkesztője azt mondta a Magyar Narancs.hu érdeklődésére, hogy a felvétel nem is politikai, hanem

egy szakmai rendezvényen készült tavaly januárban.

Nem csak ez a hangfelvétel lehet kínos a választási lázat Soros-kampánnyal hevítő Fidesz számára: nemrég Tállai András helyettes államtitkárról, a NAV elnökéről került ki leleplező erejű hangfelvétel: Tállai arról beszél, a kormánypárt megpróbálja megcsinálni mindazt, amit a Jobbik mond.

(Reflektor.blog.hu)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!