Rendkívüli hír: Újabb hangfelvétel került elő a Fenyő gyilkosságban érintett Gyárfás Tamásról!

Má­sik hangfelvétel is létezik a Gyárfás-ügyben a Magyar Idők informá­ciói szerint. A lap szerint azon a kazettán kívül, amit Gyárfás Tamás leadott a rendőrségnek, és amit „manipulatív, összevágott hordaléknak” minősített, létezik egy másik is. A vágatlan anyagon Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélget Fenyő János kivégzéséről, amit a gyanú szerint Gyárfás rendelt meg. Azt is tudni vélik, hogy a hanganyag ott van a bizonyítékok között, a tízezer oldalnyi nyomozati irat mellett. A gyilkosság végrehajtója, a 2017-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Jozef Rohác perében pedig azért nem tértek ki a felbujtó személyére, mert nem volt elég bizonyíték meggyanúsítani Gyárfást. Az újabb fordulatra Gyárfás Tamás csak annyit ­­rea­gált: végre. Ügyvédje, dr. Bánáti János beszédesebb volt.

„Megdöbbentem. Az ügyészség a nyomozás érdekeire hivatkozva elzárkózott a bizonyítékok bemutatása elől. Meglepő, hogy a médiát előbb értesítik, mint az érintettet. Feltéve, hogy ez az információ valós. Amennyiben mi is megismerjük az új bizonyítékot, rea­gálunk majd arra”

– mondta az ügyvéd.

 

(blikk.hu)

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Novák Katalin Szembe köpte a kisnyugdíjas társadalmat

O.L.K.T.

A törvényt nem is kell újra beterjeszteni, megvitatni. Elég így, ahogy a képen láthatjuk.

O.L.K.T.

A tanárok pokoljárása – három hónapot napköziztem, egy életre elég volt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!