Rendkívüli hír: Spermát fecskendeztek egy hölgyre a 4-6 villamoson!

0

“Egy beteg, aberrált, embernek nem nevezhető lény az ondóját rám fröcskölte egy fecskendőből fényes nappal a 4-6-os villamoson. Hova süllyedünk még?”

– írta ki magából elképesztő élményét egy fiatal lány a Facebookon.

Leszállás közben csinálta, amikor háttal voltam neki. Le­üvöltöttem a fejét, amikor észrevettem, erre csak hebegett-habogott, hogy miről beszélek, ő nem csinált semmit

– magyarázta a Borsnak a húszas évei­ben járó szépség.

Érthető módon azt kérte, ne írjuk le a nevét. Elmondása szerint nem voltak sokan a járaton, ő pedig állva közlekedett. A fantom terepmintás pulcsit vi­selt, emlékei szerint 170 centi magas lehetett.

 

– Nem a média­figyelem miatt tettem közzé, de nagyon kiakadtam, s szerettem volna felhívni a csajok figyelmét. Sokan azt hiszik, viccből írtam ki, és én találtam ki az egészet. Bárcsak így lenne, de sajnos valóban megtörtént – tette hozzá.

Kérdésünkre azt is elárulta, a nadrágja kétszer volt azelőtt rajta, nagyon szereti, ezért semmiképp nem fogja kidobni. Feljelentést végül nem tett, szeretné minél hamarabb elfelejteni a borzalmakat.

A lány bejegyzésére több mint három­ezer reakció érkezett. A leg­többen azt találgatták, vajon honnan tudhatta pontosan, hogy mit fröcsköltek rá.

– Most erre Mit mondjak?! Láttam már párszor…

– reagált felveté­sünkre.

 

Frissítés:

Közben kiderült, hogy nő mégis rendőrségi feljelentést  tett, ezért kerestük ez ügyben a BRFK-t, amint információkat kapunk az közöljük.

 

olkt.hu/borsonline.hu