Rendkívüli hír: Duplacsövű puskát fogtak ellenzéki aktivistákra Miskolcon

0

Két aktivista létrával, láthatósági mellényben helyezte ki a közterületeken álló villanyoszlopokra Cseléné Figula Edina választási plakátjait, amikor az Erkel Ferenc utcában egyszer csak kijött egy férfi az egyik házból, rájuk szegezve duplacsövű puskáját, amin még egy lézer-irányzék is be volt kapcsolva.

A férfi kérdőre vonta a Velünk a Város plakátolóit, hogy mit keresnek arra, miközben a fegyvert végig az egyikükre szegezte a kireteszelt és felhúzott elsütő-szerkezetű shotgunt.

Így körülbelül egy percig tartotta őket sakkban, miközben a két fiatal igyekezett tisztázni a helyzetet, miszerint ők csak a plakátokat szerették volna elhelyezni a közterületen. A férfi ezután körbejárta teherautóját, de végig rájuk szegezte a vadászpuskáját, ami jól látszott, hiszen egyikük mellkasán villódzott a lézerirányzék.

Miután a férfi konstatálta, hogy a járművének semmi baja, leeresztette a fegyvert és elmesélte, hogy milyen sokszor lopták már meg és rongálták meg a teherautóját is. Saját maga bevallása szerint szállítási vállalkozó és a háza egyben a telephelye is, amit nagyon félt a tolvajoktól.

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!