Rendkívüli hír: A választási bizottság tagja Tímea kitálalt – Döbbenet, de tényleg csalás volt a választás!

A tegnapi választás margójára.

1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim. Tegnap estig.
Azóta őrlôdöm.
Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük. Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radirozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnàkat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre – hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól – egyszerűen nincs lehetőség.
ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert MIÉRT szóltak ki a NVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást
MIÉRT mondták hogy 10 óra elôtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk
MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl. abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni!
MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN, SEM MI, SEM A JEGYZŐKÖNYVEK! MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent?
Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat.
MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat?
Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot…
Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam. Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel.

A levelet írta : Tímea 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Orbán már megint Moszkvát és Pekinget választotta nyugati szövetségeseink helyett.

H Miklós

Szabó Tímea: Tiborcz István már a látszatra sem ad, tovább herdálják a közvagyont!

Rubóczki Tamás

HVG: „A goebbelsi propaganda mintájára zajlik ez”

Rubóczki Tamás